Magazynowanie

ul. Tadeusza 1 (Uwaga:  Tadeusza Regera i Tadeusza Rejtana to inne ulice, niestety z przyczyn niezależnych mapy google mają problem z rozpoznaniem ulicy Tadeusza. W GPS najlepiej wpisać ulicę Jaworzańską, gdyż ul. Tadeusza jest jej odnogą. Za utrudnienia przepraszamy).

Szanowni Państwo,

w związku z zagrożeniem epidemiologicznym dotyczącym koronawirusa, informujemy iż w trosce o Państwa, jak i nasze bezpieczeństwo nie świadczymy usług serwisowych wyjazdowych.

Pomoc gwarancyjna oraz pogwarancyjna online i telefoniczna funkcjonuje bez zmian. Zamówienia części również są realizowane bez zmian.

Wszelkie instalacje nowych maszyn są przesunięte do odwołania stanu epidemiologicznego. Nowe terminy zostaną z Państwem ustalone w późniejszym czasie.

Sytuacja jest trudna dla każdego z nas i nosi znamiona Siły Wyższej, dlatego prosimy o wyrozumiałość.

Życzymy Państwu dużo zdrowia.

Zespół Cut Service