Cięcie usługowe

Firma Cut Service od wielu lat dostarcza rozwiązania do Państwa krojowni.

Jest nam niezmiernie miło, poinformować Państwa, iż rozszerzyliśmy nasze działania i wykorzystując nasze doświadczenie w temacie zautomatyzowanego krojenia na cutterach jedno oraz wielowarstwowych, wprowadziliśmy cięcie usługowe.

W swoim parku maszynowym posiadamy 3 linie krojcze wyposażone w:

1) Cutter Premiumcut do rozkroju jednowarstwowego umożliwiający cięcie skóry naturalnej, materiały z zadrukiem, tekstylia (tapicerka meblowa, materiały odzieżowe, itp.), ekoskóra, kompozyty, plandeki, dibond, pcv, papier, guma, tektura, pianki, prepregi,

2) Cutter Procut do rozkroju wielowarstwowego cięcie nakładów do wysokości 8 cm po kompresji: wysokie nakłady owaty, tekstylia, materiały odzieżowe, automotive,

3) Cutter Turbocut do rozkroju wielowarstwowego cięcie nakładów do wysokości 2,5 cm po kompresji: tekstylia, materiały odzieżowe, w tym trudna branża odzieży specjalistycznej, kompozyty, automotive.

W celu dokonania wyceny usługi krojczej prosimy o przesłanie:

1) pliku krojczego lub szablonów papierowych do stworzenia pliku przez nas,

2) typów krojonych materiałów wraz z informacją o rolkach (największa średnica całkowita, szerokość materiału, najwyższa waga), ilość rolek tygodniowo/miesięcznie do cięcia,

3) końcowego produktu wykonywanego przez Państwa.

Zapytania składaj na email: krojownia@cut-service.pl lub zadzwoń  +48 604 565 149

ul. Tadeusza 1 (Uwaga:  Tadeusza Regera i Tadeusza Rejtana to inne ulice, niestety z przyczyn niezależnych mapy google mają problem z rozpoznaniem ulicy Tadeusza. W GPS najlepiej wpisać ulicę Jaworzańską, gdyż ul. Tadeusza jest jej odnogą. Za utrudnienia przepraszamy).

Szanowni Państwo,

w związku z zagrożeniem epidemiologicznym dotyczącym koronawirusa, informujemy iż w trosce o Państwa, jak i nasze bezpieczeństwo nie świadczymy usług serwisowych wyjazdowych.

Pomoc gwarancyjna oraz pogwarancyjna online i telefoniczna funkcjonuje bez zmian. Zamówienia części również są realizowane bez zmian.

Wszelkie instalacje nowych maszyn są przesunięte do odwołania stanu epidemiologicznego. Nowe terminy zostaną z Państwem ustalone w późniejszym czasie.

Sytuacja jest trudna dla każdego z nas i nosi znamiona Siły Wyższej, dlatego prosimy o wyrozumiałość.

Życzymy Państwu dużo zdrowia.

Zespół Cut Service