Cut Service

inteligentne rozwiązania dla krojowni

maszyny bullmer bullmer Polska części bullmer

Finansowanie

Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów firma CUT SERVICE nawiązała współpracę umożliwiającą różne formy finansowanie takie jak: leasing operacyjny, kapitałowy, pożyczka, czy dotacja unijna.

1. Leasing operacyjny, kapitałowy, pożyczka

Każdą maszynę mogą Państwo sfinansować razem z  PKO Leasing.

Leasing operacyjny, kapitałowy, pożyczka.

Finansowanie w PLN, EURO

Uproszczone procedury, atrakcyjny koszt całkowity, harmonogram równy, sezonowy.

Podstawowe parametry:

• opłata wstępna od 10%
  • okres leasingu do 60 m-cy
  • szybka decyzja leasingowa
  • minimum formalności
  • okres prowadzenia działalności od 6 miesięcy

Wymagane dokumenty:

• podstawowe dokumenty rejestrowe,  Regon, Nip
  • dowód osobisty
  • dokumenty finansowe

2. Dotacja unijna

Firma CUT SERVICE dokłada wszelkich starań, aby móc uzyskać dotację unijną.

Ze swojej strony zapewniamy komplet informacji potrzebnych do złożenia wniosków: oferta, opis funkcjonalności oraz danego procesu, layout maszyny.

Wnioski pisze dla nas:

.

W pakiecie usług firmy Euro Studio znajdą Państwo usługi doradcze w obszarze funduszy unijnych obejmują następujące elementy:

•  analiza i weryfikacja planów inwestycyjnych pod kątem dostępnych funduszy unijnych i możliwości pozyskania dotacji,
  •  wybór odpowiedniego do potrzeb organizacji programu, działania lub poddziałania,
  •  ocena możliwości uzyskania bezzwrotnego wsparcia oraz rekomendacje mające na celu zwiększenie szans uzyskania dotacji,
  •  opracowanie koncepcji i założeń do projektu,
  •  dobór odpowiedniej technologii lub skojarzenie z odpowiednią jednostką naukowo-badawczą,
  •  opracowanie wniosków o dofinansowanie,
  •  opracowanie kluczowej dokumentacji dodatkowej: studium wykonalności, biznes plan,
  •  przygotowanie analiz finansowo ekonomicznych,
  •  skompletowanie i nadzór nad pozostałymi obowiązkowymi załącznikami do wniosku o dofinansowanie,
  •  analiza kosztów i korzyści,
  •  analizy rynkowe,
  •  nadzór i pomoc przy podpisaniu umowy o dofinansowanie,
  •  doradztwo w zakresie działań promocyjnych projektów dofinansowanych z UE,
  •  zarządzenie projektem, w tym: prowadzenie postępowań przetargowych, sporządzanie wniosków o płatności zaliczkowe, pośrednie i końcową.

3.  Opinia o innowacyjności

Firma CUT SERVICE dostarcza maszyny zgodne z wymogami Unii Europejskiej, posiadające deklaracje zgodności WE.

Opinia o innowacyjności jest bardzo znaczącym elementem w procesie starania się o dotację.

Dlatego na indywidualne życzenie klienta dysponujemy kontatem do uczelni wyższej, która weryfikuje innowacyjność naszych urządzeń pisząc opinię na temat poziomu innowacyjności danej maszyny.

Co więcej, uczelnia jest otwarta na współpracę i tworzenie projektów nietypowych dla danej produkcji.

ul. Tadeusza 1

fax. (33) 8182661