Cut Service

inteligentne rozwiązania dla krojowni

maszyny bullmer bullmer Polska części bullmer

O nas

CUT Service to dynamicznie i prężnie rozwijająca się firma skupiona na kompleksowej obsłudze krojowni, działająca na terenie Polski i Europy. Wiedza i doświadczenie w dziedzinie automatyki przemysłowej zdobyte dzięki długoletniej współpracy z wiodącymi firmami na rynkach światowych w dziedzinie maszyn na wyposażenie krojowni pozwala zaproponować Państwu kompleksową współpracę na najwyższym poziomie.

CUT Service to również bardzo dobrze zaopatrzony magazyn części. Gwarantujemy zaopatrzenie służb utrzymania ruchu w materiały techniczne oraz części zamienne niezbędne do utrzymania ciągłości ruchu maszyn i linii produkcyjnych w takich dziedzinach jak:

- mechanika,

- pneumatyka,

- hydraulika,

- elektronika.

Stały kontakt z klientami umożliwia nam szybką realizację składanych zamówień.

CUT Service dokłada wszelkich starań, aby zapewnić swoim Klientom wsparcie w zakresie utrzymania ciągłości produkcji i sprawności parku maszynowego poprzez obsługę i serwis na najwyższym światowym poziomie.

Działamy w sposób szybki, prosty i profesjonalny, wykorzystując globalne i lokalne doświadczenia oraz wiedzę centrów serwisowych na całym świecie.

Naszym celem jest dostarczenie kompletnego pakietu produktowo-serwisowego, zapewniającego satysfakcję Klientów przez cały okres użytkowania danego produktu.

Zapraszamy do obejrzenia filmu z ostatnich targów Techconfex 2018

Nasze realizacje znajdują się w:

ul. Tadeusza 1

fax. (33) 8182661